Yussuf Poulsen scorer i Leipizigs overtidssejr

19/12/2015

Den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsen åbnede målscoringen, da RB Leipzig lørdag eftermiddag spillede sidste kamp inden julepausen i 2. Bundesligaen.

På udebane mod midterholdet Greuter Fürth vandt Leipzig med 2-1 efter en dramatisk afslutning på kampen med to mål i overtiden.

Tre minutter inde i anden halvleg kom danskeren på måltavlen efter oplæg af den svenske landsholdsspiller Emil Forsberg.

Dermed lignede Yussuf Poulsen længe en matchvinder, inden kampen tog en vild drejning i overtiden.

Først udlignede hjemmeholdet i kampens første overtidsminut, men to minutter senere sørgede østrigeren Stefan Ilsanker for, at de tre point kunne komme med hjem til Leipzig.

Yussuf Poulsen var dog ikke på banen i den hektiske slutfase, han var blevet skiftet ud efter 83 minutters spil.

De tre point sikrer, at RB Leipzig overvintrer på førstepladsen i Tysklands næstbedste fodboldrække. Efter en træg start på sæsonen har danskerklubben vundet ni ud af de seneste ti opgør.