Yussuf Poulsen: Træningen afgør startopstillingen

De næste dages træning frem mod kampen mod Sverige på lørdag afgør, hvem der får plads i startopstillingen på det danske landshold.

Det vurderer Yussuf Poulsen, der selv er på tale til en startplads på højre kant i de to kommende EM-playoffkampe.

- Jeg tror, at startopstillingen kommer til at afhænge rigtig meget af, hvem der gør det godt til træning. Det er to så intensive kampe, at dagsformen har rigtig meget at sige, og den her gang har vi også lidt flere træninger til at vise os frem, siger Yussuf Poulsen.

Det er især på pladsen som højre kant, at der har været mange forskellige spillere i aktion i løbet af kvalifikationen. Blandt andre har Yussuf Poulsen kæmpet med Lasse Vibe og Martin Braithwaite om pladsen.

Yussuf Poulsen startede inde og scorede, da Danmark vandt 2-0 over Serbien i kvalifikationskampen i juni. Og den 21-årige offensivspiller håber, at han også kan gøre sig gældende til en startplads på lørdag i Stockholm.

- Man skal jo tro på, at man kan få lov til at starte inde. Det er derfor, man er her, og jeg tror også selv på, at det kan lade sig gøre, siger han.

Han ser frem til kampene mod Sverige og er bestemt ikke ked af, at Danmark skal op imod sin nabo i de afgørende playoffkampe

- Jeg synes, det er super fedt, og jeg tror, at det betyder, at kampene bliver endnu mere intense, siger Yussuf Poulsen, der på sit klubhold, RB Leipzig, spiller sammen med den svenske landsholdsspiller Emil Forsberg.

- Vi har snakket om, at det er lidt ærgerligt, at vi ikke begge kan komme med til EM. Og så har vi snakket om, at den ene kommer grædende tilbage til klubben, mens den anden kommer med hænderne over hovedet, siger Yussuf Poulsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip