Yussuf Poulsen: Vi er i bedre form end svenskerne

Sverige kom buldrende i den første time lørdag aften i playoffkampen mod Danmark i Stockholm, men herefter gik luften stille og roligt af ballonen hos svenskerne, og Danmark overtog kampens initiativ.

Den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsen vurderer da også, at svenskerne ikke har helt lige så stor løbekapacitet som danskerne. Det kan blive udslagsgivende, når Danmark tirsdag aften skal forsøge at vende 1-2 til samlet sejr over naboerne.

- Det så ud som om, vi var fysisk oven på. De virkede meget trætte til sidst.

- Vi lavede jo tre indskiftninger, som kom med fuld power, og det gjorde det svært for dem at håndtere. Nicolai Jørgensen og Pierre-Emile lavede nogle rigtig gode indhop, siger Yussuf Poulsen, der selv var Danmarks tredje indskifter.

- Og dem, der allerede var inde, kunne også blive ved med at løbe. Eriksen, Riza og William Kvist kan jo løbe 90 minutter i sprint. Så det virkede som om, vi var i bedre form end dem.

Spørgsmål: Så det er en fordel, at I allerede spiller igen om 72 timer?

- Det kunne det muligvis være. Det håber jeg hvert fald, det er. For sådan som det så ud på svenskerne, så tror jeg gerne, de vil have en dags hvil mere, siger Yussuf Poulsen.

Også indskiftede Nicolai Jørgensen bed mærke i, at svenskerne løb tør for luft mod kampens afslutning.

- Jeg synes, at Sverige spillede rigtig godt i de første 75 minutter - også bedre end os. Så gik de lidt døde. Svenskerne mistede lidt energi, men det fik vi ikke helt udnyttet nok, siger Nicolai Jørgensen, der stod bag Danmarks reducering efter 79 minutter.

Returkampen mellem Danmark og Sverige begynder tirsdag klokken 20.45 i Telia Parken.

/ritzau/

Dagens Gossip