Zagrebs utrolige stime risikerer at falde mod Bayern

Dinamo Zagreb startede overraskende Champions League-sæsonen med en hjemmesejr på 2-1 mod Arsenal. Dermed holdt det kroatiske storhold liv i sin imponerende stime som ubesejret, hvor det ikke er endt med nederlag i de seneste 45 kampe.

Det seneste nederlag i europæisk sammenhæng for kroaterne kom sidste år i november, da det blev til et nederlag mod rumænske FC Astra Giurgiu i Europa League-gruppespillet.

I den hjemlige liga ligger det seneste nederlag tilbage i 2013/2014-sæsonen, hvor holdet løb ind i fire nederlag i ligaen.

Men stimen er i alvorlig fare for at få en brat afslutning, når det tirsdag aften gælder Bayern München med Robert Lewandowski i topform på udebane.

Pep Guardiolas tropper gjorde rent bord med seks sejre på hjemmebanen i Champions League i sidste sæson, og i denne sæson startede de tyske giganter også turneringen med en 3-0 sejr ude mod de græske mestre fra Olympiakos.

Alligevel fejler selvtilliden ikke noget hos Dinamo Zagreb, som kommer til München med en frisk ligasejr på 4-1 mod NK Osijek i bagagen.

- Det er normalt at tænke, at vi kan spille den bedste kamp i klubbens historie, og at de (Bayern München, red.) kan have en af de værste aftener i deres historier, siger Zagreb-træneren Zoran Mamic ifølge AFP, og han tror på, at stimen kan overleve mødet med de tyske mestre.

- Alt er muligt i sport. Hvis vi kan levere samme præstation som mod Arsenal, så kan vi få et positivt resultat, siger han.

Men der venter et tysk mesterhold i storform, når kampen sparkes i gang tirsdag aften.

Siden nederlaget i straffesparkskonkurrence mod Wolfsburg i den tyske Super Cup har Bayern München vundet alle otte kampe, og mestrene har blikket fastlåst på at nå deres femte Champions League-semifinale i træk.

- Hvis vi leverer vores normale indsats, så tager vi også de tre point, siger Bayern Münchens anfører, Philipp Lahm.

I den anden kamp i gruppe F møder Arsenal Olympiakos i London. Begge kampe fløjtes i gang tirsdag aften.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip