Zangenberg: Von Trier er vigtig i mit liv

Julie Zangenbergs karriere startede for alvor, da hun som teenager medvirkede i biografhittet "Klatretøsen". I løbet af de seneste år har den danske skuespillerinde dog gjort karriere ved at medvirke i flere underholdningsprogrammer på tv og spillet roller på det store lærred, som i filmen "Sommeren '92".

Den 27-årige tv-personlighed har dog ikke haft ligeså stort held med sit kærlighedsliv, som hun har haft med sin karriere.

Tidligere i år kunne man nemlig læse på Twitter, hvordan kærligheden efter fem år var brast mellem Julie Zangenberg og kæresten Nicklas Bendtner, der i fællesskab havde besluttet at gå fra hinanden.

Det afsluttede forhold til fodboldspilleren afholder dog ikke Julie Zangenberg fra at have betydningsfulde mænd i sit liv.

På Instagram har "Viceværten"-skuespillerinden netop udgivet et billede, hvor hun i den tilhørende tekst nævner to mænd, der i særdeleshed er vigtige for hende.

- På vej til Lars von Trier og Peter Aalbæks 60-års fødselsdag. De har været og er to vigtige mænd i mit (og mange andres) liv og karriere. Tillykke drenge, skriver Julie Zangenberg på Instagram.

Julie Zangenberg er aktuel i den anerkendte og prisbelønnede Broadway-musical "Hairspray". Her har hun sin musicaldebut i rollen som Amber.

Se Julie Zangenbergs billede fra Instagram her: https://www.instagram.com/p/BEygeG6nlMC/

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip