Zenit er eneste Champions League-hold uden pointtab

Zenit St. Petersburg er det eneste af de 32 hold i Champions League, som endnu ikke har afgivet point halvvejs inde i gruppespillet.

En række klubber vandt sine to første kampe, men Zenit var helt alene om at følge op med endnu en sejr i denne uges tredje spillerunde.

Den russiske fodboldklub har nu vundet 3-2 ude over Valencia, 2-1 hjemme over Gent og i tirsdags 3-1 hjemme over Lyon.

- Det var en fantastisk sejr. Lyon er en vanskelig modstander, og jeg er meget tilfreds, siger Zenit-træner André Villas-Boas ifølge NTB.

Med otte point ned til nummer tre og fire med tre kampe tilbage er Zenit så godt som klar til forårets 1/8-finaler. Det kan ske med en sejr i næste spillerunde.

I den bedste russiske fodboldrække er Zenit derimod kun nummer tre med hele ti point op til førerholdet CSKA Moskva.

- I ligaen har vi lavet fejl, som har kostet os mål og point. I Champions League har vi ikke lavet tilsvarende fejl, forklarer den portugisiske cheftræner.

Onsdag afgav både Real Madrid og Paris Saint-Germain for første gang point, da det blev til et lidt kedeligt 0-0-resultat i Paris.

Tirsdag tabte Bayern München 0-2 til Arsenal i London, efter at sydtyskerne havde vundet sikkert over både Olympiakos og Dinamo Zagreb.

Endelig spillede Juventus skuffende 0-0 hjemme mod Borussia Mönchengladbach, mens Benfica tabte 1-2 til Galatasaray i Tyrkiet.

Kun to af de 32 hold er fortsat helt uden point efter de tre første kampe. Det er ukrainske Shakhtar Donetsk og israelske Maccabi Tel Aviv.

Ingen af disse to hold har scoret et eneste mål endnu, og begge er de noteret for en målscore på 0-8.

/ritzau/

Dagens Gossip