Zenit-træner: Vi taber det hele til sidst

Benfica sendte onsdag Zenit Skt. Petersborg ud af Champions League med en 2-1-sejr, der kom i hus efter to mål i kampens sidste minutter.

Indtil fem minutter før tid stod kampen ellers til at gå i forlænget spilletid med stillingen 1-0 til Zenit, da Benfica havde vundet den første kamp 1-0.

Men korthuset væltede, da Benfica-spillerne ud af det blå lavede to mål på kort tid, ligesom den første kamp også var faldet ud til Benficas fordel kort før tid. Det ærgrede Zenit-træner Andre Villas-Boas.

- Alt gik den forkerte vej for os i de sidste minutter, fuldstændig som i den første kamp, siger han ifølge AFP.

Zenit-træneren har ellers erfaring med at stå overfor Benfica, da han tidligere har trænet portugisernes rivaler Porto. Det hjalp ham dog ikke i onsdagens kamp trods flere store chancer til hans russiske hold.

- I dag spillede vi rigtig godt i 40 minutter af anden halvleg og skabte nogle store chancer, men vi manglede bare lidt held for at tippe kampen til vores fordel. Det er skuffende at forlade Champions League på denne måde, siger han.

En afgørende faktor for Benficas sejr var keeper Ederson Moraes, der med flere redninger holdt sit hold inde i kampen. Han var selv ganske tilfreds med holdets indsats.

- Zenit har en stærk offensiv, men vi har også selv masser af kvalitet, og vi viste det i dag.

- De angreb mere og jagtede målet, men det lykkedes os at holde dem væk. Så scorede de og kom ind i kampen, men vi reagerede godt og viste en fantastisk og positiv attitude, lyder det ifølge Uefa.com fra målmanden.

/ritzau/

Dagens Gossip