Zidane har tilgivet Ronaldos sviner til holdkammerater

Skrevet af admin

01/03/2016

Dagens topnyheder

Real Madrids cheftræner, Zinedine Zidane, har tilgivet Cristiano Ronaldo for de spydigheder, stjernen sendte efter sine holdkammerater efter nederlaget til Atlético Madrid i lørdags.

- Cristiano har talt med alle. Emnet er lagt bag os.

- Vi ved alle, hvor vigtig han er, og vi står sammen i det her, siger Zidane ifølge nyhedsbureauet AFP.

Problemerne i hovedstadsklubben opstod, da Ronaldo efter nederlaget fortalte pressen, at Real Madrid ville ligge nummer et i ligaen, hvis bare hans holdkammerater var på hans niveau.

Senere blev udtalelserne modereret, da Ronaldo understregede, at han blot hentydede til holdkammeraternes fysiske form og skader.

Og nu vælger cheftræneren at slå en streg over stjernens udfald mod sine kolleger.

- Problemet er blevet løst. Det vigtige er, hvad vi har foran os, og det vil vi imødekomme ved at stå sammen, siger Zidane.

Real Madrid er i denne sæson blevet sat grundigt til vægs af de evige konkurrenter fra Barcelona. Klubben ligger lige nu på en tredjeplads i Primera Division, 12 point fra førstepladsen.

Zidane overtog styringen i Real Madrid i starten af januar, og siden da er afstanden til førstepladsen vokset med ti point.

Det har ført til diskussioner om, hvorvidt Zidane er den rigtige mand på posten. Men franskmanden selv maner til besindighed.

- Da jeg ankom for to måneder siden, var alt smukt, og nu da vi har tabt én kamp, er alt sort.

- Jeg forstår jeres bekymring, men jeg fortsætter med at arbejde med spillerne, fordi jeg ved, de vil få vendt det her. Resten er ligegyldigt, siger Zidane.

Real Madrids næste opgave bliver udekampen mod bundskraberen Levante onsdag.

/ritzau/