Zidane: Kun Europas topklubber har råd til Bale

Da den engelske spillerforening, PFA, søndag kårede ligaens bedste spillere, stod Tottenhams Gareth Bale forrest i køen. Han blev kåret til både årets spiller og årets unge spiller - priser, der lægger yderligere til det i forvejen imponerende indtryk den unge waliser har gjort i år.

Rygterne om et sommerskifte for Bale tage da også til i kraft. Et salg, som Tottenham naturligt nok er lidt skeptisk ved. De forventes derfor at sætte et særdeles tungt prisskilt på den unge stjerne.

Zinedine Zidane, der tidligere er kåret til verdens bedste spiller og nu er ambassadør for Real Madrid, mener ikke, at den høje pris vil afholde klubber fra at byde på Bale:

- Efter den sæson, har lige har haft - og når han stadig er så ung - selvfølgelig bliver Gareth Bale en af de dyreste spillere i verden, hvis han beslutter sig for at skifte klub.

Han forklarer, at Tottenham kan forlange en pris så høj, at kun ganske få klubber reelt vil være i stand til at deltage i kapløbet om stjernefrøet:

- Tottenham kan forlange 40, 50 eller måske endda 60 millioner pund (godt 500.000.000 kr., red) for ham. Det er mange penge, men der er måske tre eller fire hold i verden, der kan betale en transfer af den størrelse, og det vil ikke afholde dem, siger Zidane til Skysports.com.

Han forklarer, hvorfor klubber vil være parate til at bruge over en halv milliard på Tottenhams guldfugl:

- En spiller som Bale kan være forskellen for en klub i forhold til at vinde ligaen eller Champions League. De vil få sæsonens bedste spiller i Europa - og med hans alder kan han spille på toppen i yderligere 10 år.

 

 

 

Dagens Gossip