Zidane vil hjælpe Bale med presset

Kort før transfervinduet lukkede, skiftede Bale til den spanske kongeklub for omkring 100 millioner euro, svarende til 745 millioner danske kroner.

Zidane, der nu både er ansat som sportsdirektør og assistent for Real Madrid-træner Carlo Ancelotti, blev selv i 2001 den dyrest handlede spiller i historien, da han skiftede fra italienske Juventus for et beløb lige over den halve milliard danske kroner.

Fransk tv spurgte Zidane om, Bale er prisen værd. Ingen er, svarede han.

- Det spørgsmål må du stille igen om et års tid. For ti år siden købte Real Madrid mig for 75 millioner euro, og jeg sagde dengang, at jeg ikke var det værd, sagde Zidane til Canal Plus.

- Jeg plejer at sige, at så meget er en spiller ikke værd, men klubberne bliver enige om en pris, og der er jo ingen, der tvinges til at betale prisen. Sådan er fodbold. Uheldigvis er det uvirkeligt, hvilke beløb der betales i sporten i øjeblikket, siger han.

Zidane, der tre gange i sin karriere blev kåret til verdens bedste fodboldspiller, tror på, at Bale vil blive en gevinst på Santiago Bernabeu, men han er opmærksom på presset, der hviler på waliseren.

- Min rolle vil være at sige til ham, at han skal spille det fodbold, han kender og ikke lægge for meget pres på sig selv.

- Han har et fantastisk potentiale, han kan stadig blive bedre, siger Real-sportsdirektøren.

Bale, der i øjeblikket er samlet med det walisiske landshold, forventes at få sin Real Madrid-debut lørdag, når de hvid-blusede møder Villarreal i La Liga.

 

 

 

Dagens Gossip