Zidane vil træne Real Madrid

Hvis Zinedine Zidane som træner har de samme taktiske og styringsmæssige evner, som han udviste i jobbet som fodboldspiller, så er der grund til at drømme stort - og det gør franskmanden - men han starter i det små.

- Jeg vil tage mit trænerdiplom. Så må vi senere se på den professionelle trænerlicens. Man må starte et sted, og jeg starter her, siger Zidane i et interview med L'Equipe.

Franskmanden med de algeriske rødder skal snart til eksamen.

Den franske kreatør, som sluttede karrieren som aktiv i Real Madrid, blev først knyttet til den spanske kongeklub som rådgiver og siden sportsdirektør. Den position forlod han dog for nylig.

- Hvorfor ikke blive træner for dette hold (Real Madrid) en dag? Det er aldrig den rette tid til at tale om det, for der er altid en træner i dette job, men du stillede mig spørgsmålet, og du fik et svar, siger Zidane.

Indtil videre er den tidligere verdens- og europaminister helt ydmyg omkring sin fremtid.

- Der er meget andet at gøre på forhånd. Vi må se, hvordan det hele ender, siger Zinedine Zidane.

Fodboldgeniet er for nylig blevet udødeliggjort i en bronzestatue, der i øjeblikket står udstillet foran Pompidou-centret i Paris og forestiller den situation, da han i 2006 stangede Italiens Marco Materazzi en skalle i brystkassen under VM-finalen - som Italien vandt.

 

Dagens Gossip