Zlatan efter CL-exit: Vi gav begge kampe væk

Skrevet af admin

13/04/2016

Mest læste i dag

Den svenske verdensstjerne Zlatan Ibrahimovic venter fortsat på at vinde sin første Champions League-titel, og efter Paris Saint-Germains 0-1-nederlag til Manchester City tirsdag aften står det klart, at han må vente mindst et år mere.

Hverken Ibrahimovic eller resten af det dyrt indkøbte pariserhold fandt melodien i de to kampe mod City, og derfor måtte PSG for fjerde år i træk tage afsked med turneringen i kvartfinalen.

- Vi begik for mange fejl, både i aften, og især i den første kamp.

- Vi spillede på en måde, som vi ikke har prøvet før, og jeg mener, vi gav to kampe væk. Vi skulle have spillet meget bedre i begge kampe, siger Zlatan Ibrahimovic til Viasat.

Ibrahimovic selv fik en uheldig hovedrolle i den første kamp, da han misbrugte et straffespark.

PSG-træner Laurent Blanc erkender, at hans hold ikke ramte topniveauet i kvartfinalen.

- Det er ikke forkert set over to kampe.

- Især i kamp to forsøgte vi at gøre, hvad vi gerne ville, men måske havde vi ikke det, der skulle til, konstaterer Laurent Blanc ifølge nyhedsbureauet AFP.

Blanc havde til kampen droppet sin vanlige 4-3-3-formation og stillede med et tremandsforsvar.

- Vi tog hensyn til, at vi var uden David Luiz og Blaise Matuidi. Vi så i den første kamp, at City har livlige og hurtige spillere oppe foran, så vi ville beskytte os i det centrale område, forklarer Blanc.

Den franske træner er enig med Ibrahimovic i, at nederlaget i vid udstrækning er selvforskyldt.

- Vi skabte problemer for os selv i første halvleg, og det ærgrer mig meget, for det samme skete i den første kamp, siger Blanc.

/ritzau/