Zlatan efter første kamp i 49 dage: Det var heftigt

10/11/2014

Den svenske fodboldstjerne Zlatan Ibrahimovic var svært begejstret for at være tilbage på fodboldbanen, da Paris Saint-Germain vandt topkampen mod Marseille i den franske liga søndag.

PSG vandt 2-0 hjemme på Stade de France, og Zlatan Ibrahimovic, som har været væk i 49 dage med en skade i hælen, fik de sidste 25 minutter på banen.

- Det var heftigt. Jeg har savnet det, skriver han i sin egen app.

- Jeg har ikke engang snuset til græsset de seneste to måneder, så det føles virkelig heftigt at være tilbage, fortsætter han.

Det var også 25 minutter, hvor Zlatan Ibrahimovic nåede at sætte sit præg på kampen.

Det var ham, som åbnede Marseilles forsvar med en aflevering til kantspilleren Serge Aurier, da Paris Saint-Germain øgede til 2-0. Aurier lagde den aflevering, som Edinson Cavani brugte til at score sejrsmålet.

I kampens overtid havde Ibrahimovic også selv en stor mulighed, men hans skud med venstrefoden blev for svagt.

Totalt har svenskeren misset seks ligakampe, tre kampe i Champions League og to landskampe.

Nu kan han måske nå at få de to landskampe med for Sverige senere på måneden, men intet er dog givet på forhånd, for skaden generer stadig.

- Det er ikke 100 procent i orden endnu. Jeg mærker stadig til det, når jeg spiller, skriver han videre.

Trods nederlaget fører Marseille fortsat den franske liga. Nu dog kun med et point ned til Paris Saint-Germain på andenpladsen og to til Lyon på tredjepladsen.