Zlatan efter hjemmebaneafsked: Bliver svært uden mig

- Uden "Ibra" bliver det svært, men det er muligt.

Med vanlig selvsikkerhed takkede Zlatan Ibrahimovic lørdag aften af på Paris Saint-Germains hjemmebane, Parc des Princes, efter fire succesfulde sæsoner, der har bragt lige så mange mesterskaber.

I den sidste hjemmebanekamp for klubben understregede han sin store betydning ved at score to mål i sejren på 4-0 over Nantes.

Ibrahimovics sidste kamp for klubben kan blive pokalfinalen mod Marseille 21. maj, der spilles på neutral grund.

Dermed nåede han op på 38 ligamål i denne sæson og overgik dermed den tidligere PSG-spiller Carlos Bianchis rekord på 37 mål fra sæsonen 1977/78.

Den svenske superstjerne blev hyldet med stående ovationer, og efter kampen kom hans børn ind på banen til endnu mere hyldest af ikonet.

- Det har været en smuk aften, og det, jeg har oplevet, er svært at beskrive. Normalt græder jeg ikke, men da mine børn kom ind på banen, fik jeg tårer i øjnene, siger han ifølge ESPN.

- Jeg har haft fire fantastiske år her. Det er en fantastisk gruppe, og jeg er stolt af det, vi har udrettet. Klubben vil altid være i mit hjerte, og jeg håber, den fortsat vil vinde, da det er et stort projekt. Men jeg er ikke så bekymret, siger han til fansene.

Tidligere på ugen annoncerede han, at han ville stoppe i klubben efter denne sæson, men det er stadig uvist, hvor han fortsætter karrieren.

Til mediet beIN Sport har han sagt, at han kender den næste destination, men han vil endnu ikke dele det.

I Frankrig blev Ibrahimovic suveræn ligatopscorer i tre ud af fire sæsoner, og han vil efterlade et stort hul, mener PSG-træner Laurent Blanc.

- Zlatan er et fænomen. Det viser hans statistik og mål. Han mestrer nogle helt utrolige ting med bolden. Om man kan lide ham eller ej, tilhører han gruppen af de bedste spillere, siger Blanc.

/ritzau/

Dagens Gossip