Zlatan fejrer Champions League-jubilæum på fornem vis

28/11/2013

Zlatan Ibrahimovic kom onsdag aften - som så mange gange tidligere - på måltavlen for Paris Saint-Germain.

Den svenske angriber åbnede festen i Frankrigs hovedstad, da den franske mesterklub spillede sig videre til Champions Leagues 1/8-finaler med en 2-1-sejr over græske Olympiakos.

I sin jubilæumskamp nummer 100 i Europas største klubturnering sendte Ibrahimovic sit hold i front efter syv minutter, da han skubbede en tværpasning fra højrekanten Gregory van Der Wiel over målstregen.

Den store angriber skulle bare sætte foden på, og så lå bolden i netmaskerne bag gæsternes målmand Roberto.

PSG skulle blot bruge et enkelt point for at booke billetterne til forårets knockout-kampe i Champions League.

Derfor betød det ikke det store, at gæsternes Kostas Manolas 10 minutter før slutfløjt udlignede til 1-1. Forsvarsspillerens hovedstød blev blokeret efter et hjørnespark, men Manolas fulgte selv op og fik udlignet.

PSG spillede 10 mod 11 spillere i stort set hele anden halvleg, efter at Marco Verratti havde modtaget sin anden advarsel.

Det var medvirkende til, at Olympiakos tilspillede sig et stort overtag i spil og chancer. Alligevel tog PSG sejren til sidst, da Edinson Cavani fra kanten af straffesparksfeltet bankede bolden i mål til 2-1 i kampens sidste minut.

PSG er dermed videre fra gruppe C med 13 point, mens Olympiakos og Benfica deler andenpladsen med syv point hver. Benfica vandt onsdag med 3-2 ude over belgiske Anderlecht.