Zlatan Ibrahimovic afviser Allsvenskan og landsholdsstop

Skrevet af admin

01/06/2016

Dagens topnyheder

Svenske medier har spekuleret i, at Zlatan Ibrahimovic onsdag på en pressekonference ville berette om sin fremtid på både klub- og landshold, men medierne blev skuffede.

Superstjernen havde ingen afklaring på nogle af spørgsmålene.

- Jeg har ikke tænkt på, om jeg stopper på landsholdet efter EM. Jeg nyder det, så længe jeg er med landsholdet. Hvor længe, jeg er med, ved jeg ikke, men jeg nyder det. Jeg er her for at spille EM, og det er det fokus, jeg har, siger Zlatan Ibrahimovic.

I mandags sagde han om Malmø, hvor Sverige spillede testkamp: "Jeg kommer. Bare vent på mig."

Det er ikke ensbetydende med, at han skifter hjem til Malmö FF denne sommer, understreger han onsdag.

- Det er som altid. Når jeg siger noget, så bliver der skabt rygter. Det, jeg mente, var, at jeg kommer til Malmø med landsholdet.

- Jeg er fortsat ikke interesseret, jeg er for god til Allsvenskan, siger Zlatan Ibrahimovic.

Spørgsmål: Spiller du fodbold i næste sæson?

- Det håber jeg, svarer svenskeren.

Hvor hans fremtid ligger er uvist. Selv kan han godt lide at læse om de forskellige klubber, som medierne sætter ham i forbindelse med.

- Rygterne må gerne fortsætte. I skriver historier, og jeg vil gerne se, hvem der kan finde på den bedste. Når jeg bliver træt af dem, så vil jeg fortælle jer, hvor jeg fortsætter, siger Ibrahimovic.

Han blev også spurgt om, hvem han forventer, der vinder EM og bliver turneringens topscorer.

- Hvis vi ikke vinder, så er jeg ligeglad med, hvem som vinder. Hvis jeg ikke bliver topscorer, så er jeg ligeglad med, hvem som bliver topscorer.

/ritzau/