Zlatan Ibrahimovic bekræfter stop i Paris Saint-Germain

Skrevet af admin

13/05/2016

Dagens topnyheder

Den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic stopper i den franske storklub Paris Saint-Germain efter denne sæson.

Det bekræfter svenskeren på Twitter.

- Det bliver min sidste kamp på Parc des Princes i morgen. Jeg kom her som en konge, og jeg forlader det som en legende, skriver Zlatan Ibrahimovic.

Lørdagens hjemmekamp mod Nantes er parisernes sidste kamp i den franske Ligue 1 denne sæson.

PSG har for længst sikret sig det franske mesterskab, og Ibrahimovic har scoret 36 mål, hvilket gør ham til ligaens suveræne topscorer.

34-årige Ibrahimovic kan dog nå at få yderligere en kamp som PSG-angriber. 21. maj skal klubben spille pokalfinale mod Marseille.

Svenskeren har kontraktudløb efter sæsonen, og der har længe foregået spekulationer, om han ville fortsætte karrieren i den franske hovedstad, hvor han har spillet siden sommeren 2012. I alle fire sæsoner har han vundet det franske mesterskab med PSG.

- Jeg er meget stolt af de sidste fire år. Jeg har elsket hver eneste dag, jeg har brugt her. PSG er blevet en international topklub, og jeg var med til at få klubben fremad. Nu er det tid til at komme videre for mig, siger Ibrahimovic til klubbens hjemmeside.

Flere internationale medier har de seneste dage kædet ham sammen med et skifte til USA, hvor Los Angeles Galaxy angiveligt står på spring med en kontrakt, men det er endnu usikkert, hvor han fortsætter karrieren.

Tidligere har han spillet for Malmö FF, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona og AC Milan. På trods af de store klubnavne er det aldrig lykkedes for svenskeren at vinde Champions League.

Til sommer skal han spille EM for Sverige. I playoffkampene mod Danmark var Ibrahimovic med tre mål i to kampe den afgørende faktor for, at Sverige snuppede EM-billetten.

/ritzau/