Zlatan Ibrahimovic: Jeg udlevede en drøm i aften

Zlatan Ibrahimovic var den helt centrale person i aftenens Champions League-runde, da den svenske superspiller vendte tilbage til Malmø for at møde sin tidligere klub Malmö FF.

PSG vandt i overlegen stil 5-0 og sikrede dermed videre avancement fra gruppespillet sammen med Real Madrid, og derudover scorede Zlatan Ibrahimovic et mål, da han øgede føringen til 3-0.

Den svenske stjernespiller lagde før kampen ikke skjul på, at det var specielt for ham at vende tilbage, og efter kampen var Zlatan Ibrahimovic ovenud lykkelig for hele scenariet i Malmø onsdag aften.

- Jeg udlevede en drøm i aften ved at komme tilbage. Oveni det hele, så scorede jeg også. Jeg er virkelig glad. Lige siden begyndelsen har der været et godt forhold mellem Malmös fans og mig, siger Zlatan Ibrahimovic ifølge uefa.com.

Stjernespilleren havde lagt op til fest i Malmø og omegn, og han havde blandt andet lejet den centrale plads Stortorget, hvor kampen blev vist på storskærm.

Som en krølle på halen, så var svenskeren også anfører i opgøret, hvilket er et job, som normalt varetages af Thiago Silva.

Men det var den unge Adrien Rabiot, der stjal billede fra kampens start, da han allerede efter tre minutter bragte PSG foran 1-0. Det var unge Rabiots første mål i Champions League.

- Vi troede, at det ville blive hårdere, men vi leverede et godt stykke arbejde, og nu er vi videre. Jeg har det godt, jeg fik spilletid, og jeg scorede, og jeg er meget stolt over mit første mål i Champions League, siger Adrien Rabiot ifølge uefa.com.

/ritzau/

Dagens Gossip