Zlatan Ibrahimovic: Vi kunne have scoret flere mål

Sveriges ubestridt største stjerne, Zlatan Ibrahimovic, så en anelse irriteret ud, da han blev udskiftet med cirka ti minutter tilbage af aftenens playoffkamp i Stockholm.

Alligevel var han godt tilfreds med Sveriges indsats i aftenens kamp mod Danmark.

- Jeg fik scoret et mål, og vi vandt kampen. Til sidst var vi trætte - vi var rigtig trætte. Kampen var, som den var, og vi sad på spillet. Vi fik scoret to mål, og vi kunne have scoret flere, sagde Ibrahimovic efter kampen ifølge svenske Expressen.

Med scoringen fik Ibrahimovic for første gang scoret mod Danmark, efter at han ellers er gået fra banen uden scoring i samtlige opgør inden lørdagens kamp.

Ibrahimovic ærgrer sig over, at opdækningen kiksede på det hjørnespark, hvor den danske indskifter Yussuf Poulsen kunne forlænge bolden til en anden indskifter, Nicolai Jørgensen, der scorede Danmarks mål til 1-2.

- Vi spillede en rigtig god kamp, men vi mistede vores markeringer ved hjørnesparket, lyder det fra Ibrahimovic, der tilføjer:

- Men vi fik et godt resultat, og vi kan gå videre med uafgjort.

Sveriges træner, Erik Hamrén, skiftede sin superstjerne ud efter omkring 80 minutters spil. Og selvom Ibrahimovic umiddelbart ikke selv virkede enig i den beslutning, så er træner Hamrén alligevel irriteret over, at han skal tænke på det tætte kampprogram.

- Det er vanvittigt, at Uefa (Det Europæiske Fodboldforbund, red.) lægger kampene så tæt. For spillerne handler det om at komme sig så godt som muligt i løbet af de næste par dage. Men med tanke på spillernes helbred, så er det helt vanvittigt, siger Hamrén.

De to mandskaber skal allerede i ilden igen på tirsdag, hvor den afgørende playoffkamp spilles i Parken klokken 20.45.

/ritzau/

Dagens Gossip