Zlatan leverer endnu en perle i Champions League

Zlatan Ibrahimovic er kendt for at score spektakulære mål, og i den første Champions League-kamp i 2014 levede han op til sit rygte.

Den svenske landsholdsangriber lavede et kanonmål for Paris Saint-Germain, som vandt med hele 4-0 ude over Bayer Leverkusen i 1/8-finalen i Champions League.

Tidligere i Champions League-sæsonen har Zlatan Ibrahimovic også scoret flere forrygende mål, så man må sige, at turneringen passer ham glimrende.

Det var dog PSG's kantspiller Blaise Matuidi, som satte gang i løjerne allerede efter tre minutters spil og kvikt fransk kombinationsspil.

Efter 39 minutter kom Zlatan Ibrahimovic på tavlen for første gang i kampen med scoringen til 2-0 på straffespark.

Det tredje mål var en ren perle fra Zlatan Ibrahimovic, som stod klar på kanten af feltet og modtog bolden fra 1-0-målscoreren Blaise Matuidi.

Zlatan Ibrahimovic bankede bolden op i nettaget fra lang afstand, og det mål vil kandidere som et af de bedste i 2014.

Bayer Leverkusen forsøgte sig med en dobbeltudskiftning i pausen, men tyskerne kunne ikke forhindre det tredje nederlag i træk på hjemmebane. I Bundesligaen har Leverkusen tabt de seneste to hjemmekampe.

Efter en times spil blev det ikke nemmere for Leverkusen, som måtte se forsvarsspilleren Emir Spahic modtage det røde kort.

PSG-spilleren Yohan Cabaye cementerede sejren med scoringen til 4-0 efter 88 minutter.

Den store sejr til PSG gør det formentlig til en nem opgave i returopgøret på hjemmebane at gå videre til kvartfinalen i turneringen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip