Zlatan leverer endnu en perle i Champions League

18/02/2014

Zlatan Ibrahimovic er kendt for at score spektakulære mål, og i den første Champions League-kamp i 2014 levede han op til sit rygte.

Den svenske landsholdsangriber lavede et kanonmål for Paris Saint-Germain, som vandt med hele 4-0 ude over Bayer Leverkusen i 1/8-finalen i Champions League.

Tidligere i Champions League-sæsonen har Zlatan Ibrahimovic også scoret flere forrygende mål, så man må sige, at turneringen passer ham glimrende.

Det var dog PSG's kantspiller Blaise Matuidi, som satte gang i løjerne allerede efter tre minutters spil og kvikt fransk kombinationsspil.

Efter 39 minutter kom Zlatan Ibrahimovic på tavlen for første gang i kampen med scoringen til 2-0 på straffespark.

Det tredje mål var en ren perle fra Zlatan Ibrahimovic, som stod klar på kanten af feltet og modtog bolden fra 1-0-målscoreren Blaise Matuidi.

Zlatan Ibrahimovic bankede bolden op i nettaget fra lang afstand, og det mål vil kandidere som et af de bedste i 2014.

Bayer Leverkusen forsøgte sig med en dobbeltudskiftning i pausen, men tyskerne kunne ikke forhindre det tredje nederlag i træk på hjemmebane. I Bundesligaen har Leverkusen tabt de seneste to hjemmekampe.

Efter en times spil blev det ikke nemmere for Leverkusen, som måtte se forsvarsspilleren Emir Spahic modtage det røde kort.

PSG-spilleren Yohan Cabaye cementerede sejren med scoringen til 4-0 efter 88 minutter.

Den store sejr til PSG gør det formentlig til en nem opgave i returopgøret på hjemmebane at gå videre til kvartfinalen i turneringen.