Zlatan lukker PSG-kapitel med mål og sejr i pokalfinale

Superstjernen Zlatan Ibrahimovic og Paris Saint-Germain har sikret sig sæsonens tredje titel i Frankrig med en sejr i pokalturneringen Coupe de France.

I svenskerens sidste kamp for hovedstadsklubben blev Marseille nedlagt med 4-2, og nærmest som en selvfølge var Ibrahimovic blandt målscorerne i pokalfinalen.

20 sekunder inde i anden halvleg fik PSG tilkendt et straffespark, og det udnyttede Ibrahimovic sikkert til at bringe pariserne foran med 2-1. Målmand Steve Mandanda blev sendt til svenskerens venstre side, og bolden blev sendt fladt til højre.

Efter 82 minutter lukkede han også endegyldigt kampen med sin scoring til 4-1. Målet blev sat ind på et kontraangreb.

Svenskeren øgede dermed sin måltotal i klubben, så hans i alt 180 kampe i PSG-trøjen resulterede i 156 mål. Det er klubrekord.

Ibrahimovic fik med pokaltriumfen sat et fornemt punktum for sine fire år i PSG ved at vinde "The Treble". Tidligere i år vandt klubben mesterskabet, mens Liga Cuppen blev vundet i april.

Også i første halvleg chokstartede PSG. I kampens andet minut gled Blaise Matuidi ind i bolden efter et indlæg, men ti minutter senere udlignede Marseille-lejesvenden Florian Thauvin på langskud.

3-1-målet blev sat ind af uruguayaneren Edinson Cavani, da han efter knap en times spil blev spillet alene igennem med Mandanda og køligt udplacerede ham.

I slutminutterne pyntede Marseilles Michy Batshuayi på resultatet efter Ibrahimovic' anden scoring.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip