Zlatan og holdet viser mental styrke

Storsatsende Paris Saint-Germain har fået økonomi som en af Europas og verdens førende fodboldklubber. Efter indkøbene i det seneste transfervindue ligner truppen også en, der kan være med blandt de allerbedste i Champions League.

Og onsdag aften viste holdet en mental styrke, som indikerer, at klubben fra Frankrigs hovedstad er ved at være klar til store opgør.

Træner Laurent Blanc så i hvert fald ligheder med de største klubber, da hans hold med 2-1-sejren over Olympiakos sikrede sig gruppesejren i Champions Leagues gruppe C.

Blandt andet fordi holdet fik Marco Verratti vist ud kort inde i anden halvleg.

- Jeg havde foretrukket at spille kampen med 11 mand. Men spillerne viste solidaritet, og det er en vigtig kvalitet at have, siger Laurent Blanc ifølge Reuters til Canal Plus.

- Alle rigtigt gode hold har den kvalitet. Den hjælper dig gennem hårde tider, fortsætter han.

PSG kom foran på en scoring af Zlatan Ibrahimovic tidligt i første halvleg, men alligevel blev det en kamp med udfordringer. Særligt da Verratti blev udvist, og grækerne siden udlignede 10 minutter før tid.

Det var her, solidariteten blev belønnet. Ifølge træner Laurent Blanc var der en del medbestemmelse involveret i, at PSG ikke blev presset mere.

- Efter Verrattis udvisning fortsatte vi med at spille med to forwards - Ibrahimovic og Cavani. Thiago Silva følte, at det kostede for meget bagude. Det fortalte han mig, og så korrigerede vi og flyttede Cavani ned på midtbanens venstre side, fortæller Blanc.

Det var Edinson Cavani, som scorede franskmændenes sejrsmål til 2-1.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip