Zlatan og Paris SG smider tomålsføring i slutminutterne

14/02/2015

Hvis stjernebesatte Paris Saint-Germain ikke vinder det franske fodboldmesterskab i denne sæson, vil lørdagens hjemmekamp mod Caen være et af de punkter, hvor skal årsagen skal findes.

Pariserne - der med en sejr ville være rykket op på førstepladsen i den franske liga - så ud til at cruise mod en problemløs sejr, da holdet førte 2-0. Men det lykkedes meget overraskende gæsterne at slå tilbage med to mål i kampens sidste minutter.

Stadionuret stod på 89, da Emiliano Sala reducerede til 1-2, og i dommerens overtid udlignede Hervé Bazile til 2-2.

Dermed fortsatte Paris Saint-Germains noget skuffende sæson, hvor holdet har spillet for meget uafgjort. Det er 10. gang i 25 ligakampe, at det forsvarende mesterhold må nøjes med det ene point.

Alt så ellers ud til at gå efter planen, da Zlatan Ibrahimovic og Ezequiel Lavezzi bragte hjemmeholdet foran med 2-0 inden pausen.

Men til stor skuffelse for publikum på Parc des Princes var det altså ikke nok mod de upåagtede gæster, der indtager 14.-pladsen i ligaen.

Paris Saint-Germain forbliver på tredjepladsen et point efter førende Lyon, der har en kamp til gode.