Zlatan om Messi-rygte: Han er mere end et drømmekøb

I fransk presse rumsterer der rygter om, at de franske mestre Paris Saint-Germain vil byde et rekordstort beløb for Barcelonas argentinske troldmand Lionel Messi.

Et køb af den firedobbelte Ballon d'Or-vinder vil løfte PSG til et helt nyt niveau, mener klubbens svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic.

- PSG's projekt handler om at drømme stort, men hvis du køber Messi, så drømmer du ikke bare stort, så er du stor.

- Hvis han er til salg, så er hele verdenen efter ham. Jeg kender ikke situationen, men jeg tror, han er meget glad i Barcelona. Rygtet er skabt i pressen, og kun Messi kender sandheden, siger Zlatan Ibrahimovic ifølge nyhedsbureauet AFP.

I 2009/2010-sæsonen spillede Zlatan Ibrahimovic på hold med Messi i Barcelona, og i sidste sæson oplevede svenskeren og PSG at blive slået ud af Messi og Barcelona i kvartfinalen i Champions League.

Ud over Zlatan Ibrahimovic har PSG tidligere spenderet store summer på stjerner som brasilianske Thiago Silva, uruguayaneren Edinson Cavani og Messis landsmand Ezequiel Lavezzi.

Paris Saint-Germain fører den franske Ligue 1 ved vinterpausen, og i Champions League møder klubben tyske Bayer Leverkusen i 1/8-finalen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip