Zlatan om Messi-rygte: Han er mere end et drømmekøb

Skrevet af admin

30/12/2013

Dagens topnyheder

I fransk presse rumsterer der rygter om, at de franske mestre Paris Saint-Germain vil byde et rekordstort beløb for Barcelonas argentinske troldmand Lionel Messi.

Et køb af den firedobbelte Ballon d'Or-vinder vil løfte PSG til et helt nyt niveau, mener klubbens svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic.

- PSG's projekt handler om at drømme stort, men hvis du køber Messi, så drømmer du ikke bare stort, så er du stor.

- Hvis han er til salg, så er hele verdenen efter ham. Jeg kender ikke situationen, men jeg tror, han er meget glad i Barcelona. Rygtet er skabt i pressen, og kun Messi kender sandheden, siger Zlatan Ibrahimovic ifølge nyhedsbureauet AFP.

I 2009/2010-sæsonen spillede Zlatan Ibrahimovic på hold med Messi i Barcelona, og i sidste sæson oplevede svenskeren og PSG at blive slået ud af Messi og Barcelona i kvartfinalen i Champions League.

Ud over Zlatan Ibrahimovic har PSG tidligere spenderet store summer på stjerner som brasilianske Thiago Silva, uruguayaneren Edinson Cavani og Messis landsmand Ezequiel Lavezzi.

Paris Saint-Germain fører den franske Ligue 1 ved vinterpausen, og i Champions League møder klubben tyske Bayer Leverkusen i 1/8-finalen.

/ritzau/