Zlatan om sejr over Chelsea: Vi er ikke tilfredse endnu

Den svenske stjernespiller Zlatan Ibrahimovic og Paris Saint-Germain sendte onsdag aften Chelsea ud af Champions League med en 2-1-sejr på Stamford Bridge.

Og Ibrahimovic, der blev matchvinder med et mål og en assist, var efter kampen glad for holdets præstation.

- Vi spillede en god kamp. Meget stabil. Vi spillede med stor tålmodighed og boldbesiddelse, og da vi fik chancerne, lavede vi to mål. Det var nok til at vinde kampen.

- Vi spillede, som vi gerne vil, men det var ikke let. Chelseas forreste fire er i stand til at gøre hvad som helst, siger han ifølge BBC.

PSG ser ud til stensikkert at vinde det franske mesterskab igen i denne sæson, og nu er holdet altså videre til kvartfinalerne i Champions League. Men svenskeren er endnu ikke tilfreds med sæsonens udbytte.

- Vi laver gode ting i øjeblikket, men hvor vi ender, det ved vi ikke. Vi er ikke tilfredse endnu, lyder det fra Ibrahimovic.

Med sit afgørende mål i kampen skrev han sig samtidig ind i historiebøgerne som den 14. spiller i historien, der scorer 50 mål eller flere i de europæiske turneringer.

Også PSG's brasilianske forsvarsspiller David Luiz bed efter kampen mærke i den hårde modstand, Chelseas offensive spillere udgjorde. Især målscorer Diego Costa fik rosende ord med på vejen.

- Diego Costa er en fantastisk spiller, og at spille mod ham er meget svært. Nu vil vi gøre vores bedste for at fortsætte og vinde turneringen. Vi er klar, siger Luiz til BBC.

- Det var en kollektiv sejr. Alle ved, hvor svært det er at spille her. Vi bevarede roen og scorede i de vigtige øjeblikke, siger han til BBC.

/ritzau/

Dagens Gossip