Zlatan overlister Schmeichel og sikrer United en titel

Den svenske fodboldstjerne Zlatan Ibrahimovic viste med det samme sit værd for Manchester United, da angriberen søndag aften blev matchvinder mod Leicester i Community Shield - opgøret mellem sidste sæsons engelske mestre og FA Cup-vindere.

Ibrahimovic scorede det afgørende 2-1-mål med under 10 minutter tilbage af kampen på Wembley, da han overlistede Leicester-keeper Kasper Schmeichel med et hovedstød.

Svenskeren er kommet til United i sommerpausen sammen med manager José Mourinho. Sejren var dermed den perfekte optakt til Premier League-sæsonen for duoen, som formentlig kommer til at stjæle en del overskrifter i sæsonens løb.

Premier League begynder i næste weekend, og det er med Leicester som forsvarende mester efter sidste sæsons sensationelle mesterskab.

Schmeichels hold var godt med i kampen, og det bliver spændende at se, om mestrene kan overraske igen og snyde de normalt store klubber i ligaen.

Det bliver også spændende at følge United, som med Mourinho ved roret har genfundet optimismen efter nogle sløje år. Portugiseren har tidligere fejret store triumfer og mesterskaber i England med Chelsea.

Mourinho kunne allerede fejre noget i første halvleg af søndagens kamp. Jesse Lingard scorede et forrygende solomål til 1-0 efter lidt over en halv times spil.

Offensivspilleren modtog bolden på banens midte, og efterfølgende afviste han det halve Leicester-hold med finurlige driblinger, før han passerede Schmeichel.

Kort inde i anden halvleg leverede Marouane Fellaini en brøler af rang med en katastrofal tilbagelægning. Den opsnappede Jamie Vardy, og Leicesters stjerneangriber skuffede ikke. Han rundede David de Gea i United-målet, og så var 1-1-målet en realitet.

Det lignede en straffesparkskonkurrence til sidst, men så hoppede Ibrahimovic højest og fik akkurat placeret bolden uden for Schmeichels rækkevidde.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip