Zlatan på vej tilbage til Juventus

Ifølge den italienske avis Corriere dello Sport vil Paris Saint Germains Carlo Ancelotti og Real Madrids José Mourinho bytte plads til sommer. Et skifte, der noget overraskende også inkluderer Cristiano Ronaldo.

Samtidigt oplyser både Corriere dello Sport og Gazzetta dello Sport, at hvis det sker, så tager Zlatan Ibrahimovic tilbage til Italien og Juventus. En beslutning, han ifølge avisen allerede har informeret PSG om.

Zlatans iltre agent Mino Raiola har i den seneste tid således rejst flittigt mellem Paris og Torino for at få en aftale om et skifte på plads.

Eftersom Juventus samtidig vil prøve at holde deres transferbudget nede, er man klar til at bytte Arturo Vidal med Marco Veratti og en Zlatan med rabat.

Handlen er ifølge Corriere dello Sport meget sandsynlig, da avisen er helt sikker på, at José Mourinho kommer til PSG med Cristiano Ronaldo til sommer, og Mourinho er meget interesseret i at hente Vidal til Paris.

Avisen påpeger desuden, at Zlatan ikke er interesseret i at spille sammen med Ronaldo, da deres spillestil ikke passer sammen, og Zlatan skulle endda allerede have en anden italiensk klub på hånden, hvis skiftet til Juventus glipper, nemlig Napoli. Men Juventus' præsident Andrea Agnelli skulle være meget positiv overfor at få Zlatan tilbage i den klub, hvor han i 2004 slog sit navn fast i Italiensk fodbold for første gang.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip