Zlatan runder ny milepæl med mål mod Bordeaux

12/05/2016

Den svenske fodboldstjerne Zlatan Ibrahimovic rundede et nyt skarpt målhjørne onsdag aften, da han scorede Paris Saint-Germains mål i 1-1-kampen ude mod Bordeaux.

Da han efter 59 minutter scorede til 1-0, var det hans ligamål nummer 300 gennem karrieren.

Han headede et indlæg fra Angel Di Maria ind til 1-0, men føringen holdt kun i syv minutter, inden Nicolas Pallois gjorde det til 1-1.

Ibrahimovic er allerede suveræn topscorer i den franske liga, hvor det er blevet til 36 mål i indeværende sæson. Den nærmeste på listen, Lyons Alexandre Lacazette, har scoret 21 gange.

I alt har svenskeren scoret 111 i den franske liga, mens det blev til 122 i Italien, hvor han tørnede ud for Juventus, Inter og AC Milan.

Dertil har han scoret 16 for Malmö FF i Sverige, 16 for FC Barcelona i den spanske liga samt 35 for Ajax i Holland.

Der resterer en spillerunde i den franske liga, hvor PSG for længst er blevet kåret som mester for fjerde sæson i træk.