Zlatan vil sagsøge landstræner for dopingbeskyldninger

Skrevet af admin

07/04/2016

Dagens topnyheder

Ifølge Zlatan Ibrahimovic' agent, Mino Raiola, skal det have konsekvenser, at en tidligere svensk atletiklandstræner har beskyldt fodboldstjernen Ibrahimovic for at have dopet sig under sin tid i den italienske klub Juventus, hvor han spillede fra 2004 til 2006.

- Vi vil sagsøge ham, siger Mino Raiola til Expressen.

Det er den tidligere atletiklandstræner Ulf Karlsson, der har rettet de markante beskyldninger mod Sveriges største sportsstjerne.

- Jeg tror, han (Ibrahimovic, red) dopede sig, lød anklagen fra Karlsson.

Siden har han uddybet beskyldningen.

- Fodboldspillere bliver ikke testet så ofte som individuelle udøvere. Zlatan tog ti kilo på i muskler på et halvt år i Juventus. Det er umuligt at gøre på så kort tid, siger Karlsson til Nya Wermlands-Tidningen.

Han retter også mistanke mod svenskeren Albin Ekdal, der spillede i Juventus fra 2008 til 2009.

- Ekdal tog otte kilo på i samme klub. Jeg tror, at kulturen (omkring doping) fortsat levede i Juventus på det tidspunkt, siger Karlsson.

Alt imens er Ibrahimovic' agent rasende.

- Denne mand (Karlsson) har begået en stor fejltagelse. Jeg er ikke ekspert i svensk lovgivning, men vi har en svensk advokat, siger han med henvisning til at lægge sag an mod Karlsson.

Juventus har tidligere været sat i forbindelse med doping. Tilbage i 2004 blev klublægen Riccardo Agricola fundet skyldig i at have uddelt ulovlige stoffer, herunder epo, til spillerne i en periode fra 1994 og 1998.

/ritzau/TT