Zlatan viser storform før landskampe mod Danmark

07/11/2015

Zlatan Ibrahimovic er brandvarm inden Danmarks to vigtige landskampe mod Sverige, der afgør kvalifikation til EM-slutrunden.

Lørdag tog Paris Saint-Germain hjemme imod Toulouse i den bedste franske række, hvor PSG er helt suveræne på førstepladsen med 35 point, mens Lyon følger efter med 22 point for en kamp færre.

Zlatan Ibrahimovic og co. gav da heller ikke ved dørene, da Toulouse blev løbet over ende og besejret 5-0 i Paris.

PSG leverede en flot kamp i ugens løb mod Real Madrid i Champions League, og trods et 0-1-nederlag strålede Angel Di Maria i den kamp.

Argentineren satte da også festen i gang efter blot seks minutter, da han bragte hjemmeholdet foran 1-0.

Gæsterne havde danske Martin Braithwaite med i angrebet indtil de sidste 12 minutter, hvor danskeren blev erstattet af Aleksandar Pesic.

Efter 18 minutter lynede Zlatan Ibrahimovic, og svenskeren gjorde det også til 4-0 med et kvarter igen med sin anden scoring i kampen.

Forinden hade Lucas Moura bragt PSG foran 3-0, og Ezequiel Lavezzi lukkede målfesten med sin scoring til 5-0.

Danmark møder Sverige i to playoffkampe om kvalifikation til EM-slutrunden i Frankrig i 2016. Kampene spilles den 14. og 17. november.