Zombieskuespiller bidt af fan

Skrevet af admin

08/12/2015

Dagens topnyheder

Der var lagt op til fest for zombiefans, da der i weekenden blev budt inden for til "Walker Stalker"-konference i New Jersey. Her kunne fans af zombieserien "The Walking Dead" blandt andet møde nogle af seriens stjerner, men en lidt for ivrig fan benyttede chancen til at komme helt tæt på Hollywood-skuespilleren Norman Reedus og forsøge at tage en bid af ham, skriver TMZ.

Der stod vagter bare et par meter fra "The Boondock Saints"-skuespilleren, mens kvinden, der havde stået i kø for at få taget et billede med sit idol, nærmede sig. Men vagternes tilstedeværelse forhindrede altså ikke den ivrige kvinde i at åbne munden på vid gab i et forsøg på at få en luns af den 46-årige skuespillers bryst med hjem. Ifølge fansiden "Undead Walking" havde hun netop fortalt zombiestjernen, at hun ofte forestiller sig, at de to er gift, inden hun tog chancen med et bid.

Norman Reedus, som har rollen som Daryl Dixon i serien, kom ikke til skade under det bizarre optrin. Politiet oplyser til TMZ, at han ikke ønsker at anmelde den lige lovligt nærgående fan til politiet.

Efter biddramaet sprang vagterne til og fik fat i den overmodige fan. Hun blev smidt ud fra konferencen, og en repræsentant fra "Walker Stalker"-arrangementet fortæller, at hun er blevet bandlyst fra alle fremtidige fankonferencer og begivenheder, hvor den 46-årige zombieskuespiller er til stede, skriver TMZ.

Den erfarne amerikanske skuespiller har nok set det, der var værre, i den bloddryppende zombieserie. I hvert fald var han ikke mere påvirket af det bizarre fanbid, end at han fortsatte dagens program som planlagt.

/ritzau/FOKUS