Zoo sætter publikumsrekord

Omkring 1.393.000 gæster har allerede besøgt København Zoo i 2013. Dermed er Zoo lørdag morgen kun nogle hundrede gæster fra at slå den hidtidige publikumsrekord, der blev sat i 2008. For at fejre rekorden, inviterer Zoo til fest i morgen, søndag den 1. december.

320.000 flere gennem dørene end i 2012

Efter kun 11 måneder af 2013 har Zoo oplevet en stigning i besøgstallet på 26 procent i forhold til besøgstallene for hele 2012. Zoo forventer, at der vil komme yderligere 30.000-40.000 gæster gennem dørene i december, og dermed forudser den zoologiske have en stigning på mere end 320.000 gæster i forhold til sidste år.

Det imponerende store fremmøde glæder Zoos administrerende direktør, Steffen Stræde.

- At vi allerede i november skriver historie og slår alle tiders bedste besøgstal i Zoo, det havde jeg aldrig turdet håbe på, men jeg er utrolig stolt og glad, siger Steffen Stræde, der mener, at der er flere gode grunde til den store publikumsinteresse.

- Vi har i år åbnet Den Arktiske Ring, der er et af de mest iøjnefaldende isbjørneanlæg i verden. Derudover har Zoos gæster kunnet opleve en elefantunge for første gang siden 2006, og vi har som den første Zoo udenfor Australien lykkedes med at avle tasmanske djævleunger. Dertil har vi via blandt andet facebook, webcams og en lang række arrangementer været gode til at invitere vores gæster bag om Zoo. Det har givet vores gæster en større indsigt i Zoos verden, hvilket i høj grad har højnet interessen og øget lysten til at besøge os, vurderer Steffen Stræde.

Det bemærkelsesværdige resultat bliver fejret med en festdag i Zoo i morgen, hvor der blandt andet vil være gratis æbleskiver og gratis adgang for børn til og med 11 år.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip