Disse skønne daddelkugler er et sundt alternativ til marcipan og nougat

Skrevet af Anna Husted Lægaard

25/11/2016
Et frisk pust til juleslikket

Dagens topnyheder

Daddel-græskarkugler

Hvad enten du har brug for lidt sundere sødt til aftenkaffen eller til en sød godbid i madpakken, så er disse nemme daddel-græskarkugler sagen!  

Til mange daddel-græskarkugler

150g bagt og most græskar fx Hokkaido græskar

125g udstenede dadler

75g mandler

75g valnødder

50g revet kokosmel

4 spsk. ahornsirup

1 stor spsk. Pumpkin Pie Spice (link)

¼ tsk. havsalt

 

Kombiner alle ingredienserne i en foodprocessor eller stærk blender og blend ingredienserne sammen til en klæg formbar dej. Smag dejen til.

Foto: Sabine Murati

 

Foto: Sabine Murati

Tril dejen til små mundrette kugler.

Foto: Sabine Murati

Daddel-græskarkuglerne kan opbevares en uges tid på køl eller fryses ned for længere holdbarhed.

 

Sabine Murati er uddannet naturopath i biologisk medicin fra Institut for Biologisk Medicin. Hun er bosat i Canada og blogger om stenalderkost og sundhed på www.mypaleopantry.com.