Kyllinge-Cordon Bleu med Coleslaw Salat

Skrevet af Anna Mai Brodersen

28/04/2015

Dagens topnyheder

Det er en af de retter, der grundlæggende er “den samme” som originalen – bare mere velsmagende.

Til 4 personer skal du bruge:

Kyllinge-Cordon Bleu
4 kyllingebryst
100-150g mandler
2-3 æg
4 skiver lagret ost
4 stk. parmaskinke eller lignende 
2 spsk smør

Coleslaw Salat
0,5 finthakket hvidkål
4 revede gulerødder
1 pakke napolitano salatblanding
5 spsk natural skyr
5 tsk mayonnaise (Hellmann’s)
1-2 fed presset hvidløg
1 tsk citronsaft
salt & peber

Sådan gør du
Bland hvidkål, gulerødder og napolitanosalat i en skål.

Bland skyr, mayonnaise, den pressede hvidløg og citronsaft i en skål for sig og smag det til med salt og peber. Tilsæt blanding til grøntsagerne, bland det godt og stil det på køl i ca. 30 min, så smagene blander sig.

Læg 1 kyllingebryst i en 4-liters fryse pose og bank den ud med en kødhammer, så den bliver helt tynd (Har du, som mig, ikke en kødhammer, kan man bruge noget andet tungt at banke med). Gør det ved alle 4 kyllingebryster.

Læg 1 skrive ost og 1 stk. parmaskinke ovenpå hver af de udbankede kyllingebryster og fold dem på midten.

Slå æggene ud i en skål og rør dem godt med en gaffel eller ske, så blommerne er godt blandet med hviden.

Blend mandlerne og læg dem i en skål for sig. Tag så hver enkelt kyllingebryst og dyp dem godt i æggene og herefter i mandlerne (sørg for at mandlerne dækker hele kyllingebrystet).

Varm en pande op på fuld drøn og tilsæt smør. Når panden er rygende varm, læg da cordon bleu’erne på panden og skru ned på halv varme (har du induktion eller gas, så vent lige 30 sek. med at skrue ned).

Lad dem stege godt - det tager ca. 20-30 min til de er færdige, alt efter hvor tyndt de er blevet banket.

Husk at tilsætte smør, hvis panden ser tør ud på noget tidspunkt.

God appetit.

Anna Mai Brodersen blogger om retter uden stivelse til fornuftige penge på udenstivelse.dk. Følg hende på Facebook her.

Flere opskrifter

Se vores guide over populære opskrifter her.