Lækker wokret med blomkålsris

Til 4 personer

Kød og grønt:
3 stk. kyllingebryst
1 rød peber
1 broccoli
3 forårsløg
0,5 pakke champignon
1 pink lady æble
2 dåser kokosmælk

Læs også

Langtidsstegt flæskesteg

Marinade:
1 spsk olivenolie
2 spsk rød karry pasta
1 spsk sambal oelek (alt efter styrke)
2 fed finthakket hvidløg
2 spsk finthakket ingefær
1 tsk fiskesauce
2 spsk østerssauce
1 blomkålhoved
1 tsk salt

Skær kyllingebrysterne i mundrette stykker. Den røde peber, forårsløg og champignon skæres i fine skiver. Broccoli skæres ud i små buketter.

Bland alle ingredienser til marinaden i skål.

Varm wok’en op på fuld varme, og kom så marinaden på panden, og lad det stege af i ca. 15 sek. Tilsæt kyllingen, og lad det stege, til det har fået farve på alle sider.

Tag kyllingen af panden, og steg grøntsagerne i 2 min. Tag grøntsagerne af, og tilsæt kylling og kokosmælk. Lad det koge ind til en tyk masse/sovs. Varm nu grøntsagerne sammen med sovsen og kyllingen i et par minutter.

Hak blomkål i en foodprocessor, blender eller på den grove side af et rivejern. Bland i en skål med slat. Kog 1 liter vand, og hæld det henover. Lad det stå i 30 sek, og si herefter vand fra.

Arrangér med friske æblestykker over.

Læs også

Hårdkogt æg

Voilà!

Anna Mai Brodersen blogger om retter uden stivelse til fornuftige penge på udenstivelse.dk. Følg hende på Facebook her facebook.com/udenstivelse?fref=ts

Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler

Dagens Gossip