Smid alt, hvad du har i hænderne: Denne chokoladelasagne er himmelsk

Selvom jeg elsker almindelig lasagne, må jeg indrømme, at denne her søde udgave fra Newsner ser virkelig lækker ud.

Denne her opskrift går ud til alle chokoladeelskere, og det allerbedste er, at du ikke engang behøver en ovn for at lave denne chokoladelasagne. 

Læs mere: Lækkert og hurtigt: Sådan laver du kage-skåle - lige til at fylde med is og chokoladesovs

For at lave lasagnen, skal du bruge:

- 36 oreo-kiks.

- 6 spiseskeer smeltet smør.

- 1 pakke friskost (for eksempel Philadelphia).

- 4 spiseskeer sukker.

- 7 deciliter kold mælk

- 5 deciliter flødeskum.

- 2 pakker chokoladebudding.

- 1 kop knuste chokoladekiks.

Læs mere: “Ingrid bad mig bage en passende kage til babyshoweret”

Sådan laver du lasagnen:

1. Smør en bradepande med smør og stil den til side.

2. Læg oreo-kiksene i en pose og knus dem med en kagerulle. 

3. Fordel de knuste kiks i bunden af bradepanden og stil den i køleskabet i 5 minutter.

4. Bland friskosten med to spiseskeer mælk og sukker i en skål. Hæld 2,25 deciliter flødeskum i og hæld det over det første lag i bradepanden. Lad det stå på køl i 5 minutter mere.

5. Tag en ny skål og pisk den kolde mælk sammen med chokoladebuddingpulveret. Hæld blandingen over laget af flødeost, og sæt den tilbage i køleskabet i 5 - 10 minutter mere, så buddingen sætter sig.

6. Når buddingen har sat sig, skal du piske resten af flødeskummen i og hælde det over chokoladelaget.

7. Drys de knuste chokoladekiks ud over toppen og lad lasagnen stå på køl i 3 - 4 timer.

8. Servér lasagnen.

Dagens Underholdning