AGF i nyt flop hjemme: 1-2 mod AC Horsens

23/10/2014

Det er efterhånden ved at være en tradition, at fodboldklubben AGF skuffer på hjemmebane.

Torsdag aften blev ingen undtagelse, for Superliga-nedrykkeren tabte 1-2 til AC Horsens i den næstbedste række.

AGF-topscorer Mate Vatsadze bragte ellers hjemmeholdet foran efter en halv times spil, men cirka fem minutter senere sørgede Horsens-spilleren Jude Nworuh for udligningen.

Et kvarter før tid pådrog AGF-spilleren Helgi Danielsson sig et rødt kort, og syv minutter før tid sørgede Sonni Nattestad for kampens afgørende mål.

Resultatet betyder, at AGF er langt fra en af de to oprykningspladser i Nordicbet Divisionen.

Den aarhusianske klub, der trænes af Morten Wieghorst, har 19 point efter 13 kampe, mens AC Horsens har 21 point.

AGF har blot hentet seks point i otte hjemmekampe i sæsonen.

Viborg og Lyngby besætter de to oprykningspladser med 27 point hver.