Aguëro skaffer City den første CL-sejr mod Bayern

25/11/2014

Spillermaterialet er der, men Manchester Citys manager Manuel Pellegrini har haft svært ved at få det til at fungere i Champions League i denne sæson.

Tirsdag aften var der dog oprejsning, da holdet mod Bayern München vendte en håbløs situation og vandt 3-2 efter et hattrick af Sergio Agüero.

Hjemme på Etihad Stadium fik City en gylden mulighed for at sikre sig den første sejr i fem kampe, da Agüero bragte de lyseblå foran 1-0 på straffespark efter godt tyve minutter spil.

Argentineren var forinden blevet fældet af Bayern-forsvareren Mehdi Benatia, som blev vist ud i samme aktion.

Så skulle føringen egentlig bare forsvares, men hjemmeholdet kunne ikke holde Bayern fra fadet.

Med Pierre-Emile Højbjerg i startopstillingen for første gang i Champions League og med to veloplagte kantspillere i Arjen Robben og Franck Ribery pressede Bayern hjemmeholdet på trods af undertallet.

Og takket være en knap så heldig indsats af City-målmand Joe Hart lykkedes det Xabi Alonso at udligne direkte på et frispark, hvor han sendte en flad bold uden om muren.

Kort før pausen var hjemmeholdets forsvar igen på hælene, da Robert Lewandowski kom først på et indlæg og bragte Bayern på 2-1.

En kold dukkert for Manchester City, der efter pausen dog så ud til at have flere kræfter tilbage end Bayern-spillerne.

Et Frank Lampard-skud fra 25 meters afstand var dog det tætteste, værterne kom på en udligning, indtil Xabi Alonso forærede Aguëro en gratis chance.

En alt for hasarderet tilbagelægning af spanieren gav argentineren frit løb mod mål, og alene med Manuel Neuer var han iskold og gjorde det til 2-2.

Uafgjort ville ikke have været et tilfredsstillende resultat for Manchester City, men Agüero sparkede sig endnu længere ind i fans'enes hjerter, da han i overtiden udnyttede endnu en Bayern-fejl og sikrede sit hold tre point.

Resultatet sender Manchester City op på andenpladsen i gruppen med samme pointtal som Roma og CSKA Moskva.

I sidste runde møder englænderne Roma ude, mens Bayern München tager imod CSKA Moskva.