Anaheim-succes i NHL: Dansk målmand tæt på kvartfinalen

21/04/2015

Målmanden Frederik Andersen og Anaheim Ducks nærmer sig avancement til kvartfinalerne i NHL-slutspillet.

Natten til tirsdag vandt holdet fra Californien på udebane med 5-4 over Winnipeg Jets i holdenes tredje kamp.

Stillingen i bedst-af-syv-serien er nu 3-0 til Andersen og co., der derfor kun er en enkelt sejr fra at nå blandt de otte bedste hold.

Winnipeg Jets havde i de to første kampe givet Anaheim hård modstand, og det samme gjorde sig gældende, da Winnipeg-spillerne i holdenes tredje duel for første gang spillede på egen is.

Værterne var foran i det meste af kampen, men endnu en gang lukkede Winnipeg en Anaheim-scoring ind i tredje periode. Ryan Keslers udligning til 4-4 godt to minutter før udløbet af tredje periode sendte affæren i overtid.

Anaheims tog sejren fem minutter inde i overtiden, da Rickard Rakell fik listet pucken i mål til 5-4.

Frederik Andersen stod hele kampen for gæsterne og havde 31 redninger på 35 Winnipeg-forsøg. Hjemmeholdets Ondrej Pavelec havde knapt så meget at se til, selv om han lukkede et mål mere ind. Pavelec havde 26 redninger på 31 forsøg.