Arsenal holder CL-håb i live med pligtsejr

24/11/2015

Flere resultater skulle og skal gå Arsenals vej i de sidste to spillerunder af gruppespillet i Champions League for at bevare englændernes håb om at nå frem til forårets 1/8-finaler.

Tirsdag aften blev to af de nødvendige resultater en realitet for Arsenal, som selv vandt 3-0 hjemme over Dinamo Zagreb, mens Bayern München vandt med 4-0 over Olympiakos.

Nu er der lagt op til en gyser i Grækenland, når Arsenal gæster Olympiakos i den sidste kamp i gruppen.

Her skal Arsenal vinde med to mål eller en målrig kamp med et mål, hvis englænderne vil nå videre til 1/8-finalerne sammen med Bayern München.

Mesut Özil var en af kampens store oplevelser tirsdag aften. Den tyske midtbanestrateg var manden bag Arsenals 1-0-mål, som han headede ind efter et flot kontraangreb. Der var spillet en halv time.

Oplægget stod chilenske Alexis Sanchez for, og den tidligere FC Barcelona-angriber var en anden af banens dominerende skikkelser.

Arsenal udnyttede et massivt spilovertag til at fordoble føringen fire minutter senere, da Alexis Sanchez bare skulle sætte foden på et oplæg fra Nacho Monreal.

I anden halvleg øgede Alexis Sanchez til 3-0 efter 69 minutter, da Joel Campbell fandt sin holdkammerat med en smart stikning i dybden.

Arsenal kunne have scoret yderligere, men skarpheden og kynismen manglede helt i front.

I den anden kamp i gruppen vandt Bayern München i overbevisende stil med 4-0 hjemme over græske Olympiakos.

Tyskernes første tre mål blev sat ind af Douglas Costa, Robert Lewandowski og Thomas Müller i første halvleg.

I anden halvleg modtog Bayern-stopperen Holger Badstuber et rødt kort, men alligevel øgede Kingsley Coman til 4-0 for hjemmeholdet.