Atletico slider sig til sæsonens første ligasejr

31/08/2014

De forsvarende spanske fodboldmestre fra Atlético Madrid vandt lørdag sæsonens første sejr, da holdet hjemme besejrede oprykkerne fra Eibar med 2-1.

Joao Miranda og Mario Mandzukic var for stærke i luftrummet i forhold til undertippede Eibar.

En umarkeret Miranda hovedstødte bolden i mål til 1-0 efter 12 minutter, og midt i første halvleg var det Mandzukic, som scorede med hovedet efter et frispark fra Gabi Fernandez.

Oprykkerne havde dog ikke tænkt sig at give op af den grund. Reduceringen til 1-2 kom efter lidt mere end en halv time.

Et flot skud fra Abraham Minero sejlede ind i målhjørnet.

Faktisk pressede gæsterne også på i anden halvleg, men mestrene holdt stand og har nu fire point for sæsonens to første kampe.

Tidligere lørdag havde Atletico Bilbao vundet 3-0 over Levante, mens Celta Vigo med Michael Krohn-Dehli på banen, spillede uafgjort 1-1 mod Cordoba.

Real Madrid og FC Barcelona spiller søndag mod henholdsvis Real Sociedad og Villarreal.