Barcelona vinder målfest over Atlético Madrid

29/01/2015

FC Barcelona og Atlético Madrid gav hinanden et brag af en kamp, da Barcelona onsdag avancerede til semifinalen i Copa del Rey, den spanske pokalturnering, efter en sejr på 3-2 over mestrene fra Madrid.

FC Barcelona havde vundet den første kamp i kvartfinaleopgøret med 1-0 hjemme på Camp Nou.

Barcelona førte 3-2 allerede efter første halvleg, og da hjemmeholdet fik Gabi Fernandez udvist efter slutfløjt i første halvleg, var der ikke meget substans tilbage i Atléticos modsvar.

Flere spillere røg i tumult, da første halvleg var blevet fløjtet af. Man så nys hjemvendte Fernando Torres og Lionel Messi diskutere voldsomt, og flere andre kom til. Tilsyneladende også Gabi Fernandez.

Atlético Madrid sluttede i øvrigt kampen med kun ni spillere, da Mario Suarez fik sin anden advarsel for et frispark på Lionel Messi syv minutter før tid.

I virkeligheden burde hjemmeholdets Arda Turan også have været smidt ud, da han kort inde i anden halvleg kastede sin ene fodboldstøvle efter linjevogteren.

Det var ellers begyndt så godt for hjemmeholdet, da Fernando Torres bragte Atlético foran 1-0 allerede efter 39 sekunder.

Neymar udlignede til 1-1 efter ni minutter, og så bragte Raul Garcia hjemmeholdet foran 2-1 på straffespark efter en halv time.

Otte minutter senere gik det galt for Atlético, da Miranda lavede selvmål, og så var der udlignet til 2-2.

Fire minutter senere skulle Atlético have haft straffespark, da Jordi Alba brugte den ene arm til at redde en bold i Barcelonas straffesparksfelt.

Episoden udløste et kontraangreb, som gæsterne brugte til at bringe sig på 3-2.

Bolden røg til Lionel Messi i højre side. Argentineren lagde en fornem aflevering i modsatte side til Jordi Alba, som straks efter sin tvivlsomme parering var stormet med frem.

Jordi Alba fandt Neymar foran mål. Han scorede sejrsmålet.

FC Barcelona skal møde Getafe eller Villarreal i semifinalen.