Bendtners klub knuser Bayern i suveræn 4-1-sejr

30/01/2015

Bundesligaens suveræne førerhold fra Bayern München blev fredag aften tildelt sæsonens første nederlag.

Efter 17 kampe stoppede den lange stime uden nederlag i et opgør mod de nærmeste forfølgere fra Wolfsburg, der i flot stil vandt med 4-1.

Bas Dost og Kevin de Bruyne scorede målene for Wolfsburg, der havde Nicklas Bendtner på bænken i størstedelen af kampen.

Til trods for nederlaget er træner Josep Guardiolas spillere på sikker kurs mod mesterskabet med et forspring på hele otte point til de formstærke Wolfsburg-spillere.

Wolfsburg chokstartede efter tre minutter med et kontraangreb, der blev bygget op helt nede fra eget målfelt og endte hos hollandske Bas Dost i den modsatte ende af banen.

Angriberen, der var foretrukket til startopstillingen på bekostning af Bendtner, modtog en tværpasning fra Kevin de Bruyne og gjorde det til 1-0.

Hollænderen tordnede umiddelbart før pausen bolden op i målhjørnet til 2-0 og fordoblede dermed sæsonens personlige måltotal til fire scoringer.

Efter pausen tog den belgiske midtbanespiller Kevin de Bruyne over med to flotte mål, mens Juan Bernat indimellem fik lov til at pynte med en reducering til 1-3.

Nicklas Bendtner blev skiftet på banen i det 83. minut, men den danske landsholdsangriber nåede ikke at gøre det store væsen af sig.

Bayern Münchens seneste nederlag i Bundesligaen faldt den 12. april sidste år, hvor holdet blev slået med 0-3 af Borussia Dortmund.