Blæst får lastbiler til at køre hinanden af vejen

| Skrevet af Ritzau den 3. februar 2016 - 3:16
Foto: polfoto

To polske lastbiler er indblandet i uheld, der har spærret del af motorvejen på Falster.

Kraftig blæst har natten til onsdag været stærkt medvirkende til, at to lastbiler først på natten kørte galt på Sydmotorvejen mellem Vordingborg og Nørre Alslev på Falster.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Det er to udenlandske lastbiler, der på grund af blæsevejr kører for tæt på hinanden og kører af vejen. Så kører de mere eller mindre fast ude på marken bagefter, siger vagtchef Søren Østervig.

E47-motorvejen, som er det officielle navn for Sydmotorvejen, vil derfor være lukket i det sydgående spor mellem frakørsel 41 og 43, indtil lastbilerne er trukket fri igen.

Arbejdet var ventet at vare til klokken 03.15, men fordi fritrækningen af lastbilerne har medført store mængder mudder på vejene, skal dette først spules væk.

Ifølge Vejdirektoratet ventes motorvejen genåbnet inden 5.30.

Ingen af lastbilerne, der begge er polsk indregistreret, rullede om på siden ved uheldet, men skulle begge trækkes fri.

Chaufføren i den ene skulle efter uheldet ligeledes forbi skadestuen.

- Han slår hovedet ned i dørstolpen, da det sker. Ellers er de ikke kommet noget til, siger Søren Østervig.

Blæsten over Danmark fik ligeledes myndighederne til at fraråde vindfølsomme køretøjer at passere Øresundsbroen natten til onsdag.

/ritzau/

Deltag i debatten

 

Politik

Sundhed

29. maj 2016

- Hun sagde konstant, at jeg var for fed til at hun kunne elske mig. At min vægt gjorde mig utiltrækkende og endda at bare tanken om at have sex med mig gav hende kvalme.

Efterlysninger

Advarsler

29. maj 2016

En stor hjerneblødning, en voldsom hjernerystelse med synsforstyrrelser og et åbent kraniebrud. Stine Wad Frisk er i live mod alle odds. Nu er hendes advarsel delt 32.000 gange.

God karma

29. maj 2016

- Hun sagde konstant, at jeg var for fed til at hun kunne elske mig. At min vægt gjorde mig utiltrækkende og endda at bare tanken om at have sex med mig gav hende kvalme.