Brøndby vil stresse Panathinaikos

Brøndbys udekamp mod Panathinaikos i den afgørende kvalifikationsrunde til Europa Leagues gruppespil skal gribes an, som var det en hver anden kamp, selv om grækerne på papiret er et stærkere og noget mere rutineret hold i europæisk sammenhæng.

Brøndby skal forsøge at stresse grækernes profiler, så de ikke får så meget tid på bolden, siger Brøndbys tyske cheftræner, Alexander Zorniger.

- Det bliver en meget intens og emotionel kamp. Vi møder et hold med meget individuel kvalitet, de har Cristian Ledesma og Zeca (centrale midtbanespillere, red.) og Marcus Berg (angriber, red.).

- Så dem skal vi blandt andet tage os af, og vi må ikke give dem for meget tid til at sætte spillet.

- Vi skal spille på samme måde, som vi har gjort i alle de andre kampe. Vi skal være afklarede i den måde, som vi vil spille på, og så skal vi komme med en masse power og kvalitet i vores spil. Det er ikke noget alternativ at spille på en anden måde, siger Zorniger.

Kampene mod Panathinaikos bliver Brøndbys nummer syv og otte i europæisk sammenhæng denne sæson.

Da Zorniger tiltrådte, havde han kun to uger til at forberede sig på den første europæiske opgaver mod islandske Valur Reykjavik. I den forbindelse påpegede træneren, at hans fokus primært var på at få holdet klar til sæsonstarten i Superligaen.

Nu er de europæiske kampe sidestillet med superligakampene.

- Vi prioriterer turneringerne lige meget.

- Vi var ikke sikre på, at vi kunne være lige så aggressive, som vi gerne vil være, i de første Europa League-kampe, fordi vi trænede hårdt op til, men nu er forløbet op til de europæiske kampe det samme som til en superligakamp.

- Vi har været igennem tre hårde runder, og nu vil vi selvfølgelig gerne tage skridtet ind i gruppespillet. Men Panathinaikos er trods alt favoritter, og de er også det seedede hold, siger Zorniger.

/ritzau/

Dagens Gossip