Braithwaite på pletten i sjælden Toulouse-sejr

28/11/2015

Inden weekendens spillerunde var det blevet til en sølle Toulouse-sejr i de første 14 ligakampe i den bedste franske fodboldrække.

Men i spillerunde 15 fik Toulouse omsider fordoblet antallet af sejre med en 2-0-gevinst på hjemmebane over Nice.

Den danske landsholdsangriber Martin Braithwaite var med til at sikre sejren med sit 1-0-mål på straffespark efter en halv time.

Kort forinden var Nice-keeperen Mouez Hassen blevet udvist i forbindelse med straffesparket, og det røde kort gjorde det ikke spor nemmere for udeholdet.

I anden halvleg øgede Braithwaites makker i angrebet Wissam Ben Yedder til 2-0 efter 58 minutter, og så var kampen reelt afgjort.

Braithwaite blev udskiftet med midtbanespilleren Alexis Blin et kvarter før tid, da sejren bare skulle køres hjem.

Med sejren har Toulouse på næstsidstepladsen nu 12 point efter 15 kampe. Holdet har tre point op til Bastia over nedrykningsstregen.

Bastia, som havde den tidligere FC Nordsjælland-målmand Jesper Hansen på bænken i hele kampen, spillede lørdag 0-0 ude mod Nantes.

Tidligere lørdag vandt førerholdet Paris Saint-Germain 4-1 hjemme over Troyes. Zlatan Ibrahimovic scorede et enkelt af målene på et straffespark. PSG topper suverænt tabellen med 41 point.