Braithwaite scorer i optakt til EM-kvalifikationskampe

30/08/2015

Angriberen Martin Braithwaite ankommer til den danske landsholdslejr med fornyet selvtillid inden de forestående EM-kvalifikationskampe mod Albanien og Armenien.

Lørdag aften kom han på scoringstavlen i den franske liga, da hans klub, Toulouse, tabte 1-3 ude mod Rennes.

Braithwaite skulle bare bruge fem minutter for at bringe sit hold i front.

Adrien Regattin afleverede ind i straffesparksfeltet fra højre, og i det lille felt pressede den tidligere Esbjerg-spiller sig foran flere forsvarsspillere og bugserede bolden i nettet til 1-0.

Føringen holdt dog blot i 12 minutter, så scorede Steeve Yago til 1-1 i eget net.

Efter pausen gik det helt galt for Toulouse, da Sylvain Armand og Giovanni Sio sørgede for hjemmeholdets sejr på 3-1.

Med nederlaget er Toulouse noteret for fire point efter fire kampe. Braithwaite har scoret to mål.