Chelsea bruger hovedet og slår nemt israelere

24/11/2015

Chelsea og manager José Mourinho snuppede en tiltrængt sejr i Champions League, da det endte med en sikker 4-0-sejr ude over Maccabi Tel Aviv.

Gary Cahill bragte Chelsea foran med 1-0 efter 20 minutter, da stopperen fulgte op på sit eget hovedstød, som Maccabi-keeper Predrag Rajkovic parerede ind på egen stolpe.

Få minutter før pausefløjtet blev opgaven ikke nemmere for israelerne, der blev reduceret til ti mand. Det var den tidligere Chelsea-spiller Tal Ben Haim, som fik rødt kort.

Trods en mand i undertal kom Maccabi Tel Aviv-backen Ali Dasa frem til en farlig chance i begyndelsen af anden halvleg, men Chelseas keeper, Asmir Begovic, stod i vejen.

Brasilianeren Willian satte 2-0-målet ind på et direkte frispark efter 73 minutter, mens landsmanden Oscar øgede til 3-0 på et hovedstød fire minutter senere.

I overtiden cementerede Chelsea-stopperen Kurt Zouma sejren med endnu et mål på hovedstød - det tredje af slagsen i kampen.

I den anden kamp i gruppen vandt Dynamo Kiev med 2-0 ude over Porto, og det betyder, at både Chelsea, Porto og Dynamo Kiev kan gå videre til 1/8-finalerne i sidste spillerunde.

Her skal Dynamo Kiev hjemme møde Maccabi Tel Aviv, mens Chelsea tager imod Porto i London.

Chelsea og Porto topper gruppen med ti point, mens Dynamo Kiev nu har otte point på tredjepladsen. Maccabi Tel Aviv har nul point efter de første fem kampe.