CL-plads fortoner sig for Liverpool efter ny skuffelse

25/04/2015

Det blev en skuffende omgang for Steven Gerrard, da den tidligere engelske landsholdsanfører lørdag spillede sin Premier League-kamp nummer 500 for Liverpool.

Klubben måtte nøjes med 0-0 ude mod West Bromwich Albion, og Liverpool mistede dermed et vigtigt skridt i bestræbelserne på at spille Champions League i næste sæson.

Liverpool ligger nummer fem med 58 point for 33 kampe, mens Manchester City indtager fjerdepladsen med 64 point.

Manchester City spiller senere lørdag hjemme mod Aston Villa.

Fjerdepladsen i ligaen giver adgang til kvalifikationskampe om at komme med i Champions League-gruppespillet i næste sæson.

Liverpool er inde i en tung periode i øjeblikket.

Holdet er blevet hægtet af subtoppen i Premier League, og for seks dage siden tabte Liverpool 1-2 til Aston Villa og røg ud af FA Cuppen i semifinalen.

Første halvleg af kampen mod West Bromwich var dårlig, og ingen af holdene formåede at komme frem til de helt store chancer.

Steven Gerrard og den ellers anonyme Mario Balotelli havde dog et par udmærkede forsøg.

Kampen ændrede karakter i anden halvleg, hvor publikum blev trakteret med flere chancer.

10 minutter inde i halvlegen var Liverpool tæt på at score tre gange i samme sekvens, men Mario Balotelli, Philippe Coutinho og Jordan Henderson fik ikke sendt bolden i mål.

Et minut senere var West Bromwich' Craig Gardner tæt på i den anden ende, da han sendte bolden i sidenettet.

Midt i anden halvleg havde James Morrison et godt forsøg på hovedstød, men Liverpool-målmand Simon Mignolet fik afværget.

Til sidst havde Liverpools Dejan Lovren et godt hovedstød, som gik lige forbi mål, og således endte det i endnu en Liverpool-skuffelse.

Kasper Schmeichel og Leicester ser til gengæld ud til at have fundet formen på det helt rigtige tidspunkt i bestræbelserne på at undgå nedrykning.

Den danske landsholdsmålmands klub vandt 1-0 ude over Burnley, og det var Leicesters fjerde ligasejr i træk.

Burnley, der ligger sidst i Premier League, havde ellers alle tiders mulighed for at score på Kasper Schmeichel efter en times spil, men Matthew Taylor sendte et straffespark på opstanderen.

I stedet sørgede Jamie Vardy for 1-0-målet umiddelbart efter.

Leicester spillede sig med sejren op over nedrykningsstregen i Premier League. Kasper Schmeichels klub har 31 point for 33 kampe