Curlingkvinder smider stor føring mod værter i VM-åbning

| Skrevet af Ritzau den 20. marts 2016 - 10:14

Danmark førte 4-0, men tabte 7-8 til Canada ved VM i curling. Senere søndag venter USA i næste kamp.

De danske curlingkvinder fik en ærgerlig indledning på VM, da holdet natten til søndag dansk tid tabte åbningskampen mod de canadiske VM-værter med 7-8 efter at have spillet en ekstra ende, curlingens svar på forlænget spilletid.

Skipper Lene Nielsen og resten af det danske mandskab havde ellers fået en fremragende start på kampen i Swift Current. Efter to ender var holdet foran med 4-0.

Det så lovende ud med en dansk føring på 6-4 efter otte ud af ti ender, men så kom Canada i gang. Næstsidste ende blev vundet med tre sten, og så var presset på Lene Nielsen og co. inden sidste ende.

Her lykkedes det Danmark at udligne til 7-7, før kampen alligevel blev tabt i 11. ende.

Selv om det blev til et nederlag, kan Danmark dog glæde sig over at have spillet lige op med Canada, der har snuppet sølvmedaljerne ved de seneste to verdensmesterskaber. Ved VM sidste år blev Danmark nummer otte.

Søndag møder Danmark USA, der ligeledes led et nederlag i holdets første kamp. Mandag spiller Danmark tre kampe.

/ritzau/

Deltag i debatten

 

Krimi

25. maj 2016

Medarbejderen fik en mail, hvor han blev bedt om at overføre det store millionbeløb til en konto i Kina. Vedkommende skrev frem og tilbage med svindlerne, og så satte han beløbet til betaling den 12. maj.

Politik

25. maj 2016

Vi siger ikke, at der er lette løsninger i omløb, lyder det fra partierne som modsvar til statsministeren.

Sundhed

25. maj 2016

26-årige Jeppe, der har kæmpet med kiloene siden barndommen, må lægge ører til mange grove kommentarer, men han nægter at være hæmmet af sin vægt.

Underholdning

Efterlysninger

24. maj 2016

En 26-årig kvinde blev til sidst så desperat over to mænd, som flere gange i løbet af den seneste uge helt umotiveret har forsøgt at kysse hende på åben gaden. Nu beder politiet om hjælp til at finde dem.

God karma

Frækt

24. maj 2016

Kønsdelene ændrer form på hankøn og hunkøn, som har rigtig meget sex. Men for hankønnet er det ikke nødvendigvis en skidt ting.